Regn, rusk och Stories

Har haft en relativt effektiv dag idag. Vaknade bredvid pojkvännen min, stack ut en tå och sedan två från täckets varma skydd och kände på kylan i resten av lägenheten innan jag slutligen lyckades trassla mig upp ur sängen. Störde Leo som låg kvar i sängvärmen medan jag ordnade frukost och letade efter något jag kunde läsa medan jag åt frukost i min ensamhet. Gav mig ut i regnet strax innan nio, åkte till skolan och hade min första engelska C-lektion. Gick därifrån med en stor ångestklump i magen, fy fan vilken svår kurs!

När lektionen var slut skyndade jag mig till tunnelbanan och åkte till Fridhemsplan för att besöka Kungsholmens Gymnasium. Lånade en bok till naturkunskapen och hämtade mitt busskort där. Fick stå utanför expeditionen i en halvtimme eftersom den var lunchstängd. Som tur var pratade jag med Rebecka i telefon så jag hade i alla fall något att göra.

Vidare på nya äventyr efter skolbesöket. Åkte till Centralen där jag mötte upp Hanna. Ett snabbt besök på Åhléns blev det innan vi rusade över Plattan till Stories i Kulturhuset. Där beställde vi varsin portion vegetariska quesadillas. Satt sedan kvar i några timmar och pratade strunt innan vi åkte hemåt. Jag gick hem från Ropsten över en blåsig Lidingöbro och här hemma har jag ätit mellis, läst, hjälpt till med middagen och ätit middag.

Nu tänker jag sätta mig med datorn i knät och titta på det avsnitt av Sveriges Mästerkock jag missade igår. Sedan blir det mellis x 2 innan jag kryper ner i sängen för min välbehövliga skönhetssömn (måste ju försöka se lite bättre ut i alla fall...).

Känner mig riktigt seg och trött och ångrar att jag inte åkte hem till Leo nu på kvällen. Vill krypa ihop i hans famn och känna hans värme.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0