Livsnegativ

Deppig, deppigare, deppigast.

Mår inte alls bra. Positivitet, vad är det för något? Längtar tillbaka till hösten 2010 då jag knappt åt och bara ville bli sjukare, längtar också tillbaka till innan jag blev sjuk, till den tid (alltså jävligt längesedan) då jag inte ens tänkte på hur min kropp såg ut.

Jag borde inte tänka så mycket på det som har varit. Borde inte tänka tillbaka, borde inte önska mig tillbaka. Hanna sa det idag också, att det inte är bra att leva alltför mycket i det förflutna. Det har ju faktiskt redan varit och kommer aldrig att inträffa igen. Nej, här och nu är det som är viktigast. Jag måste leva i nuet, sluta ångra allt jämt och ständigt och absolut sluta värdera mina livsval. Nu valde jag så då och om jag inte är nöjd med det nu får jag väl se till så att felvalet inte fortsätter att påverka mitt liv.

Åh vad jag önskar att jag var någon annan, någon bra, någon som inte är jag.

Väntar på att Leo ska komma hem från jobbet. Känner mig ensam och ledsen och hopplös och dum och värdelös. Och tjock. Åh vad jag inte orkar, vad jag vill skita i allt och låta självhatet och självdestruktiviteten ta över. Jag hatar mig själv just nu och vill skada mig själv för att tillfredsställa kritikern i mitt inre som säger att jag behöver straffas.

Men nej, det ska jag inte. Jag ska vänta på Leo (som kommer snart) och sedan ska jag försöka rycka upp mig och koncentrera mig på att vara en någorlunda flickvän till den BÄSTA killen i hela världen (jag är ingenting och han är bästbästbäst).

Fint litet husvagnscafé jag och Hanni såg på vår promenad idag.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Sv: jag kunde inte sagt det bättre, exakt det jag menar! Alla är olika, tänk om alla tjejer hade exakt likadana kroppstyper.. Det hade jag tyckt var hemskt..
Ta hand om dig, säg till ifall jag kan göra något. Det kommer bli bättre, håll ut. kram!

2012-06-15 @ 16:35:45
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Mr Hemlig

Kom igen du är en fantastisk tjej!
Jag vet det, så säg inget annat ;)
Kram på dig!

2012-06-17 @ 17:45:39
Postat av: Anonym

Du är visst någon. Du är Helt fantastiskt stark som kämpar emot sjukdomen och du kommer att klara det! :)

Ah jag är så tacksam över att de gör det här för mig. Men sen känns det såklart inte bra när man ska utmana sig.

Så trist att ridskolorna är slut men då får vi tillbaka pigga och glada hästar i alla fall! :)
Du kan ju prova att söka medryttarhäst i alla fall. :) om du bara vill rida ut så är det nog lättare att hitta någon. Eller om du känner någon som vet någon som behöver medryttare. Det brukar ofta vara ett bra sätt att hitta medryttarhäst på. Men tyvärr är det ofta lite klurigt att hitta en häst som passar osv. Det kan ta lite tid, särskilt om det är din första medryttarhäst. Men tycker absolut att du ska sätta ut en annons för det är jättemysigt att hålla på med hästar! :)

2012-06-19 @ 22:30:37
URL: http://attblifri.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0