V-ås

Hade okej i Västerås. Att vara med kusinvitamin i stallet var absolut BÄST (veckans bästa till och med). Ridning är verkligen min absoluta favoritsysselsättning. Dessutom är det ett utmärkt sätt att dämpa elaka tankar och minska ångest eftersom ridning kräver så mycket koncentration och närvaro om man ska kunna utvecklas och få bra kommunikation med hästen.

Förutom att rida var jag hos mormor och morfar. De är snälla, men jag vill bara skrika åt mormor när hon pratar om anorexi med mig. Jag orkar inte höra! Vill inte veta att hon har sett bilder på tjejer som varit smalare än vad jag var (jag vet ju redan att jag aldrig blev smal!) och jag vill inte veta att hon inte var intresserad av att äta när hon var ung (jag gillar ju att äta, dålig jag är). Dessutom vill jag ABSOLUT INTE höra henne och morfar klaga på att vi fick så mycket mat när vi var ute och åt lunch på ett café. Det var inte mycket och jag blev inte särskilt mätt på min focaccia och så sitter de och säger att de är SÅ mätta. Jag måste verkligen vara ett äckligt matvrak som inte blir mätt! Jag vet ju att mormor (och morfar) försöker så gott de kan, men det blir förjävla jobbigt i alla fall. Och att mormor hela tiden måste tjata om att jag är så fin nu och sedan ser nästan förskräckt ut när jag säger att jag måste gå upp ganska många kilo enligt min behandlare... Jag orkar inte sådant!

Var på Hot Stone Massage på ett spa i Västerås idag också. Var underbart skönt och lyxigt. Kände mig helt borta och avslappnad när massagen var slut. Snacka om superlyx för en ungdom som jag.

Nu är jag i Stockholm igen. Sitter för tillfället på tunnelbanan på väg till Leo. Kommer att bli ett stopp i Liljeholmen först dock för inköp av diverse livsmedel samt pollenallergimedicin. Inte för att jag är superallergisk, men nyser och snorar lite extra, plus att det kliar lite i ögonen. Leo jobbar ikväll så jag blir antagligen ensam till halv elva-elva, men hemma på Lidingö var det inte heller någon eftersom resten av familjen skulle på studentmottagning. Hade kunnat följa med, men tycker inte om stora tillställningar, speciellt inte när det kommer att bjudas på buffé och tårta. Nej, blir softkväll hos Leo och när han dyker upp blir det nog mys och film.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0