Att säga emot

Står och väntar på tunnelbanan. Har haft historielektion kvällen till ära, men är nu på väg hem. Hemma kommer det att bli middag, nöjesläsning, dusch och mellis.

Igår myste jag med Leo på förmiddagen, sedan blev det skola. Hanna plockade upp mig på skolan vid tretiden och vi åkte in till City och letade efter diverse saker. Hittade dock inget av det vi var ute efter. Planen var sedan egentligen att vi skulle äta glass på StikkiNikki, men på grund av tveksamt väder blev det varsin GB-glass och te i Kulturhuset istället. När vi sa hejdå åkte jag till Liljeholmen för middagsinköp och sedan hem till Leo och lagade maten. Blev enchiladas fyllda med kyckling, champinjoner, paprika, rödlök, majs och keso som kryddats med fajitakrydda och gratinerats med salsa och lite ost. Resten av kvällen blev händelselös men otroligt mysig.

Imorse skulle jag upp tidigt, men inte Leo. Han ville dock gosa så jag fick sitta i sängen och äta frukost, haha. Sedan skola och jag blev TRÖTT. Vidare till min behandlare efter skolan för ett bra samtal. Fattar inte hur jag har kunnat få så mycket att prata om... Han sa i alla fall en massa bra och tänkvärda saker. Till exempel att jag måste börja våga säga till om jag vill ha något "förbjudet" att äta. Jag måste slå det sjuka på fingrarna och trotsa dess vilja. Hur jävligt det än känns och hur dålig jag än känner mig när jag gör något "friskt". För hur mycket jag än försöker intala mig att friskheten är rätt så säger rösten hela tiden att jag är värdelös som inte kan stå emot den lockande, farliga, manipulativa maten, men det är den rösten jag ska motbevisa.

Mötte upp Linnea efter samtalet och vi köpte mat på Sandys som vi åt i Humlan. Första lunchen i Humlan för i år! Pratade ett tag innan vi skiljdes åt och jag åkte hem. Jaa, sedan tog jag det lugnt hemma innan jag åt mellis och åkte tillbaka till skolan. Ska bli SKÖNT att komma hem nu. Är trött, hungrig (dålig) och vill gärna läsa min bok.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0