Hungerspelen

Skolan var seg igår på morgonen. Hade dessutom blivit något fel när jag skickade in min uppsats till urkund så jag blev rädd för att den skulle ha försvunnit från min dator! Det första jag gjorde när jag kom hem var alltså att kolla om uppsatsen (på sammanlagt 16 sidor) fanns kvar, vilken den gjorde. Skönt att kunna andas igen, men jobbigt att jag typ inte kunde koncentrera mig på hela slutet av lektionen för att jag blev så stressad.

Här hemma blev det sol och plugg. Lunchen intogs även den i solen. Hade historielektion på kvällen, från sex till tjugo i nio. Kände mig helt slut i huvudet efter lektionen och var dessutom hungrig. Som tur var hade Leo lagat middag åt oss och den var färdig strax efter att jag kom hem till honom. Han hade gjort lax med pesto, citronpeppar och pinjenötter, till det åt vi ris och sallad. Resten av kvällen tog vi det lugnt och pratade.

Imorse började Leo åtta och jag inte alls. Leo åkte alltså iväg till skolan medan jag låg kvar i sängen. Blev dock ingen mer sömn och halv nio åt jag frukost. Diskade, plockade, bäddade och skrev en liten lapp till pojken min innan jag åkte hem. Skrev en uppsats om konspiracism när jag kom hem, gick en promenad, läste religion och åt lunch. Lite mer plugg blev det efter lunchen och nu ska jag gå och köpa hö till ninen.

Ikväll ska jag och Hanna gå och se Hunger Games på bio. Ska bli spännande att se filmen! Efter tänkte vi gå till Akki och äta sushi. Haha, har pratat så mycket om Akki med Hanna att hon verkligen ville prova deras sushi. Ska bli supergott med sushi måste jag säga.

Känner mig fortfarande tjock och vet att jag har gått upp i vikt. Äckligt och VARFÖR?! Jag vill ju inte gå upp...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0