KLAAAAAR

Torsdagen den 24 maj 2012 (idag, fast egentligen igår) har jag läst klart och fått betyg i alla gymnasiekurser så nu är jag klar med gymnasiet. Så jävla skönt att slippa känna att jag måste bli klar med gymnasiet och istället veta ATT DET ÄR KLART. Mina gymnasiebetyg är fullständiga och jag är nu behörig att söka till högskolan. Önskar dock att betygen hade varit högre, menmen.

Annars har dagen rullat på i en rasande fart. Eftersom jag åkte till Leo igår kväll så vaknade jag hos honom imorse. Vi åt frukost tillsammans innan jag styrde mina steg mot tunnelbanan för att bevista olika delar av Södermalm. Första anhalten var skolan där jag hämtade min religionsuppsats samt fick veta mitt betyg i kursen, sedan traskade jag till SCÄ för samtal.

På tal om SCÄ måste jag bara säga att jag avskyr det där huset. Så mycket minnen och sjukdom. Och tankarna som väcks: "Vad gör jag där nu för tiden, jag är ju inte sjuk? Och hoppas jag slipper se någon riktigt smal som triggar igång rösterna."

Samtalet var nog bra. Träffade Rebecka efter, hon hade också haft samtal. Följde med henne och köpte en fin penna innan jag åkte till Hornstull och mötte upp Leo hos hans frisör. Blev hungrig som fan, men till slut bestämde vi oss för att göra egna mackor och sätta oss nere vid Vinterviken. Hade supermysigt. Segade där ett tag, segade hemma hos Leo ett tag och sedan åkte jag iväg för min sista lektion på Åsö Vuxengymnasium. Seminarium med uppsatsopposition stod på agendan. Gick från skolan kvart i nio, trött och hungrig. Åt middag när jag kom hem och resten av kvällen har bara försvunnit.

Nu ska jag sova. Imorgon ska mitt fullständiga gymnasiebetyg firas här hemma med släkt och vänner. Hoppas jag kan tycka att det är trevligt. Hatar stora tillställningar och buffé, skräck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0