Prueba

Gårdagens humör blev aldrig bättre, snarare tvärtom. Var en sväng inne i stan och fixade en sak efter skolan innan jag åkte hem. Väl hemma blev det mellis trots mycket tankemotstånd och sedan plugg. Pluggade en hel del igår kväll eftersom jag har prov idag. Gav dock upp vid nio när ångesttårar började rinna längs mina kinder. Åh vad gärna jag hade velat göra illa mig själv...

Idag har inte särskilt mycket av dagen gått. Är på väg till skolan, i tid för en gångs skull. Prov som sagt, ockultism, nyhedendom, satanism och new age är det som gäller. Är jävligt negativ till mina möjligheter att få bra betyg på det här provet.

Efter skolan har jag planerat att sätta mig i skolan och skriva en ledare till textkommunikationen. Kanske ska ge mig på att skriva en recension också eftersom det är nästa uppgift. Beror lite på hur lång tid det tar att skriva ledaren.

Mindre än en månad kvar på komvux nu. Kommer nog inte få de betyg jag vill, men får väl välja någon utbildning med låg intagning när det blir dags för det.

Fan vad jag känner mig skit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0