Wäää

Känslorna stormar i mig och tankarna skriker så att jag blir alldeles matt. Trots det försöker jag.

Har haft en långhelg som har varit både bra och dålig. I torsdags träffade jag fina Rebecka, i fredags gjorde jag inget särskilt. Åkte till pojken min på kvällen och moffade godis... Lördagen spenderades med Erica, sittandes i solen på Mariatorget. Hade svarta jeans som brände i solen och av värmen. Söndagen hade potential att bli en bra dag, strålande sol och båttur med hela familjen. Det hela slutade dock med bråk och när vi väl kom iland igen åkte jag iväg till Leo. Vi myste och till middag blev det pizza. Blev, efter att ha intagit kvällsmellisarna, väääääldigt mätt och kände mig kokhet hela natten.

Igår fyllde Leo år. Sjöng för honom och gav honom paket på morgonen. Lämnade in mobilen senare på dagen och har nu fått en ny, andra sedan jag fick telefonen i julas... På kvällen var vi hos Leos brorsa och brorsans sambo tillsammans med Leos mamma och syster. Där blev det middag och sedan tårta, bakad av mig. Kladdkaka i botten, chokladtryffel ovanpå och så rostade nötter och färska hallon på toppen, god men ack så onyttig.

Mådde skit på kvällen igår. Ville bara gråta, kände mig så dålig. Varför finns jag? Varför behöver folk vara med mig? Stackars alla, jag bara förstör.

När jag och Leo skulle sova började vi prata och pratade ett tag. Var mysigt och skönt. Pratade om en massa olika saker.

Nu sitter jag i skolan och har religion. Sista riktiga religionslektionen. På torsdag ska jag "bara" få tillbaka min uppsats. Snart är skolan slut! Ut i livet liksom...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0