Rastlöst lat

Jag är så rastlös. Har varit det hela dagen och det vill inte försvinna. Blir alldeles tokig och vet inte vad jag ska hitta på. Vill upptäcka något, göra något, få utlopp för all min energi. Samtidigt är jag trött och lat. Borde just precis nu gå ner med soporna, men gör inte det. Skulle ju ge mig något att göra en liten stund i alla fall, hm... Jaja, är väl så man är ibland liksom. Ska försöka ta tag i det problemet alldeles strax, ska bara lyssna på lite musik först.
 
Var ute och övningskörde med far min idag. Körde från Ropsten och runt på Östermalm, sedan vidare genom stan, genom Klaratunneln, över Centralbron och genom en av tunnlarna i slutet av Centralbron innan jag gjorde en u-sväng och körde hem till mig. Åh, vill ha mitt körkort NUUUUUUUUU! Varför har jag inte tagit tag i det här tidigare? Borde verkligen ha gjort det medan jag bodde hemma, men icke. Jävla latmask... Jaja, nu ska jag i alla fall få det gjort.
 
Jag och pojken min var på middag hos ett par vi umgås med igår. Blev bjudna på röd currykycklinggryta. Har fått höra om den grytan ända sedan jag och Leo blev ihop typ och nu fick jag äntligen smaka på den. Var faktiskt jättegod. Dessutom hade vi en trevlig kväll, satt och pratade och åt glass också. Efteråt traskade jag och Leo hem till honom hand i hand, med pusspauser då och då. Åh så löjligt gulligt härligt romantiskt sådant är. Kvällen avslutades sedan med ännu mer glass (en daumstrut, hmhm) och ett avsnitt av Historieätarna. Har ni inte sett det programmet borde ni verkligen göra det, är skitroligt!
 
Jag ocg kusinen efter uteritt.
Hästfest är verkligen något som ger livet glöd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0