För trött

Hej uggla sena moss! Här sitter jag i min säng, trött och allmänt seg. Var uppe lite länge inatt, till halv två närmare bestämt, men trodde inte att jag skulle få något jobb idag. Tji fick jag för det och jobb blev det. De ringde klockan tio över åtta imorse och jag fick kasta mig upp ur sängen för att fixa mig, äta frukost och hasta iväg till bussen. Tyckte ändå att ja var ganska effektiv eftersom jag var på jobbet en timme och tjugo minuter efter att jag blev väckt av telefonsamtalet. Synd att jag inte var lite snabbare för det var precis så att jag inte hann med bussen innan den jag tog...
 
Tja, blev alltså jobb halv tio till kvart över tre idag. Pigga hade vi barn = trött Rebecka. Lekte dansstopp med några av barnen efter lunch och höll på att bli tokig på att de bara skrek mer och mer istället för att prata ju längre vi lekte. Samtidigt ville de höja musiken och ni förstår nog själva att det inte har någon positiv inverkan på ljudnivån att höja musiken. Kände mig helt borta i huvudet efter det, lite sömn och hög ljudnivå är ju inte någon bra kombination enligt mig.
 
Åkte hem efter jobbet och gick ut med hunden. Sedan tog jag det lugnt en liten stund innan jag bytte om till ridkläder och fick skjuts till stallet. Red Laylock även denna vecka (rider honom mest hela tiden). Var en rolig lektion med mycket jobb. Himla häst till att vara stel i ena sidan och bråka så fort han måste böja på den! Haha, är dock kul att få arbeta med hästen. Tyvärr blev min ridning något lidande den här lektionen av att jag fick jobba så mycket med Laylocks "problemområden", men det är väl sådant som leder till att man blir bättre i längden. Tänk den dagen jag kan korrigera honom utan att mina sits blir sämre och så.
 
Stallet på Barbados där jag var och red. 
Lite annorlunda mot ett svenskt stall, haha. 
 
Nyss åt vi middag, morotssoppa med ingefära och koriander samt lite kesella med citron och bröd. Längtar efter att sova. Är så himla trött just nu, men jag behövar fler timmar sömn per natt än vad jag fick den senaste natten. Fast det är i och för sig bara mitt fel att jag inte sov mer än så. Jag kunde ju ha gått och lagt mig tidigare med tanke på att jag visste att jag kunde få jobb idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0