Tråkitråk dagelidag

Jag er så jevla uttråkad så det finns inte. Är inte gjord för att sitta instängd hela dagarna och bara stirra. Det kliar i hela mig av ett behov att hitta på saker. Snart är det ju dock helg och då får jag passa på. Börjar ju faktiskt jobba på måndag också så då är det slut på ledan. Nästa vecka blir det "bara" heldag på Mando på tisdagen samt ett besök på morgonen på torsdagen innan det är dags att bli lägenhetsägare, hemifrånflyttad och ensamboende. 
 
Det går bra på Mando, skäms över att det går bra, men det gör det. Har tankar som säger att jag gör fel, men jag orkar inte bry mig. Försöker att sätta på mig skygglappar mot det ätstörda i mitt liv och gå rakt emot det som är målet med att gå i behandling, nämligen att bli frisk. Känns skit att äta på ett sätt, på ett annat är det ju gott. Aja, det blir väl bra så småningom. Just nu vill jag skita i det lite, bevisa att jag är sjuk typ. Fast varför? Det är enklare att bara ha på mig skygglapparna och hoppas på att jag inte blir ett fläskberg (I will be!).
 
I helgen blir det prylshopping med mamma. Nu ÄNTLIGEN är det såpass nära flytten att mamma tycker att vi måste börja handla till lägenheten. Ska till IKEA och köpa täcken och annat bra-att-ha. Blir nog Hemtex också, och vem vet om vi åker någon annanstans också? Ska packa också i helgen. Eftersom det blir jobb i veckan är det ju skönt att ha det gjort i helgen. Hoppas på att kunna sova i lägenheten redan på torsdag! Aaaaahhhh, jag vill ha torsdag nu! Bara väntar på att torsdagen ska komma så att jag får den efterlängtade lägenheten. 
 
Fuck, jag borde inte gå på Mando. Jag kommer att bli fet! Jag är för fet redan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0