Sola och bada i pina colada...

Har varit "ledig" (eller vad man nu ska kalla det) från Mando sedan i fredags. Ägnade fredagen åt att fixa här hemma och det kändes så bra. Älskar att få saker gjorda, att känna mig effektiv och att känna att jag har det välordnat i mitt liv. Blev alltså tvättning, städning och handling innan jag fortsatte projekt byrå som jag påbörjade i torsdag. Projekt byrå = fick en byrå av farmor som var vit, men jag vill ha mina möbler svarta så jag bestämde mig för att måla den. Har dragit mig för att börja, men i torsdags släpade jag ner byrån på gården och slipade, sedan släpade jag upp den igen. I fredags fortsatte alltså projektet och jag målade första varvet. Åh vad härligt det kändes att jag lyckades ta tag i det, har varit irriterad på mig själv för att jag inte har gjort det.
   Jaja, fredagen rullade på och på kvällen tittade jag på film med en skål godis som sällskap. Trodde att jag skulle ha sällskap av min käre pojke, men han jobbade sent. Dock dök han upp strax efter ett på natten för att vi skulle kunna sova tillsammans, blev så glad! Andra gången den veckan han överraskade mig med något fint. Första gången kom han hem hit med fyra underbart goda chokladpraliner var åt oss.
 
Sedan var det ju lördag och då handlade jag och Leo eftersom vi skulle ha gäster på kvällen. Tanken var att vi skulle vara här hos mig, men planerna ändrades och vi tillbringade eftermiddagen och kvällen hos mamma och pappa (som är i Italien) tillsammans med våra gäster. Blev grillmiddag; flankstek med timjanstektpotatissallad, halloumi och fetaostcreme. Som avslutning på den mumsiga middagen bakade Leo sin kladdkaka deluxe som vi åt med glass. 
 
På söndagen åkte jag och Leo återigen ut till Lidingö och badade och solade hela dagen lång. Så härligt! Målade även klart byrån, inte alls nöjd men det får duga... Och i måndags följde jag Leo till Stadsbiblioteket där han lånade en bok innan vi skiljdes åt. Jag gick hem och lämnade min väska innan jag gick en promenad i Lill Janskogen, följt av en restlunch hemma. Kom på att jag inte larmat hemma hos mamma och pappa så tog cykeln och cyklade dit och tillbaka. Köpte även knoppar till byrån som jag skruvade fast, vilket innebär att projekt byrå nu är avklarat.
 
Idag hade jag också varit hos mamma och pappa. Kom dit strax innan tolv och åkte vid fem. Simmade, solade, dammsög poolen och klippte samt krattade en gräsmatta. Tog cykeln dit idag också, är perfekt att cykla dit, mycket skönare än kommunaltrafiken.
   Nu på kvällen har inte mycket hänt. Har väl mest tittat på Desperate Housewives (ja, jag vet att jag är efter och VÅGA bara spoila något. Har bara halva säsong sju samt säsong åtta kvar nu!). Experimenterade fram kvällens middag, eller snarare min kycklingmarinad. Har började experimentera mer i köket, blandar ihop sådant jag tror passar ihop osv. Ibland blir det bra och ibland dåligt... Blir typ så när jag inte orkar handla och när jag inte vet vad jag ska göra till middag. Kvällens resultat blev i alla fall godkänt. Gjorde marinaden på rapsolja, soja, citronsaft, tahina och gremolatarester (gremolata = persilja + vitlök + rivet citronskal). Kunde haft mindre tahina tror jag, men annars helt klart godkänt. Blir lättare och lättare att vara avslappnad i köket, maten blir alltmer naturlig även om jag har en del att jobba med fortfarande. Fast jag ska bli av med resten av problemen också så snart som möjligt.
 
PÅ TORSDAG ÅKER JAG OCH LEO TILL BARCELONA! Fy fan vad jag längtar!!!
Första bilden jag tog på mig och pojken min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0